Jobs, stage en vrijwilligerswerk

Werken in de kinderopvang

vzw Kinderopvang Turnhout zoekt geregeld creatieve mensen die met veel geduld en zorg kinderen een fijne tijd kunnen geven.

Als er vacatures zijn, kan je deze terugvinden op de website van Stad Turnhout. Je mag ook altijd een spontane sollicitatie sturen.

Stage in de kinderopvang

vzw Kinderopvang heeft plaats voor verschillende stagiairs binnen de groepsopvang baby's en peuters en binnen de groepsopvang schoolgaande kinderen.

Heb je interesse in een stageplaats in onze organisatie? Neem dan contact op met onze coördinatoren. Je kan ook bellen op het nummer 014 47 49 21.

Vrijwilligerswerk in de kinderopvang

Binnen onze groepsopvang baby's en peuters, groepsopvang schoolgaande kinderen en het project Mama Leert! zijn vrijwilligers welkom.

  • Ben jij een open, positief ingesteld iemand die graag met kinderen werkt?
  • Ben jij een enthousiast iemand die graag samenwerkt met anderen?
  • Ben jij betrouwbaar en respecteer je de gemaakte afspraken?
  • Blijf jij steeds rustig, ook in stressvolle situaties?
  • Ben jij ouder dan achttien jaar en ben je beschikbaar tijdens weekdagen?

Dan kan je als vrijwilliger aan de slag in onze organisatie.

Wij bieden je een zinvolle tijdsbesteding in een aangename sfeer, een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Wanneer en hoe vaak je komt kan je afspreken met de coördinator. Als vrijwilliger zet je je onbezoldigd in, je reiskosten worden wel terugbetaald. Gemaakte afspraken worden vastgelegd in een afsprakennota.

Voor meer informatie, neem contact op met onze coördinatoren. Je kan ook bellen op het nummer 014 47 49 21.