De opvang in de Druivenstraat wordt vernieuwd

De opvang in de Druivenstraat wordt vanaf maart 2019 vernieuwd. Daarom verhuizen de groepsopvang voor de baby’s en peuters, de groepsopvang voor de schoolgaande kinderen en de administratie en coördinatie tijdelijk naar andere locaties.

Groepsopvang schoolgaande kinderen ‘Gabbers en Co’

'Gabbers en Co' verhuist naar de Herentalsstraat 20 (het gebouw op de hoek van de Herentalsstraat en de Driezenstraat). Om de verhuis vlot te laten verlopen, zal Gabbers en Co in de Druivenstraat gesloten zijn op donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart. Op maandag 4 maart gaan we van start in de Herentalsstraat. We zullen daar minstens 9 maanden blijven. Aan de dagelijkse werking van de opvang verandert niets.

Parkeren doe je het best op Parking Muylenberg. Van daaruit is het ongeveer 3 minuten wandelen naar de nieuwe locatie.

Groepsopvang baby’s en peuters ‘Slabbers en Co’

'Slabbers en Co' verhuist naar Jeugdcentrum Wollewei in de Draaiboomstraat 6. Om de verhuis vlot te laten verlopen, zal Slabbers en Co in de Druivenstraat gesloten zijn op vrijdag 8 maart en maandag 11 maart. Op dinsdag 12 maart gaan we van start in de Wollewei. We zullen daar minstens 6 weken blijven. Aan de dagelijkse werking van de opvang verandert niets.

Parkeren doe je het best op Parking Muylenberg. Van daaruit is het ongeveer 6 minuten wandelen naar de Wollewei.

Administratie en coördinatie

De coördinatoren en administratief medewerkers verhuizen naar de eerste verdieping van het Stadhuis op de Grote Markt. De verhuis is op woensdag 6 maart. Die dag zijn we misschien moeilijker te bereiken. We zullen daar minstens 9 maanden blijven.

Parkeren doe je het best op Parking Muylenberg. Van daaruit is het ongeveer 6 minuten wandelen naar het Stadhuis.